Qüestió de fe / Qüestió de tros

04.10.2018 - 20.01.2019

Lucia C. Pino | David Bestué | Felipe Talo | Martin Llavaneras
Mirar des de dalt no és mirar.

Cal mirar a l'altura d'altres ullsDer Himmel über Berlin, Wim WendersQüestió de fe / Qüestió de tros és el primer moment expositiu del cicle Totalitat i infinit [economies de la transferència en un(s) altre(s) temps(s) per a l'art], un projecte d'investigació curatorial que planteja la idea d'exposició com un gran acte de transferència.

Aquesta exposició acull diferents formes de producció artística i se centra en quatre artistes per a construir un lloc en el qual tornar a insistir sobre el valor de la deformació com a camí cap a altres qualitats de conjunció.


Una excusa que ens serveix per a imaginar totes les possibilitats de context que s'obrin quan deixem arrere la linealitat dels conceptes i "ens deixem portar" pel tros, per la part i, en algun moment, pel tot, sota la premissa que totes les seleccions aspiraran a un mateix temps.


Proposem alterar l'ordre i els principis en un espai que es fa elàstic per a canviar el sentit segons diferisquen els mitjans, les maneres o els angles del nostre acostament, i amb això creure de nou en el vector de contacte, en aquell procés que ve a poc a poc i que de sobte fa que es toquen dos elements fins llavors separats.

Teixint una suposada figuració que es transforma, es rebla, s’acobla i es corba per a comprovar que el fragment segueix, s'estira, i evoca un moviment sord que no deixa de propagar-se.

DIANA GUIJARRO       PROJECTS        CV        ︎         ︎